Gastenboek

Hieronder leest u wat klanten van mijn werk vinden. Ben ik al eens bij u geweest, dan zouden wij het leuk vinden om hier terug te lezen wat u van mijn werk vond.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Anniek & Mark (vrijdag, 27 januari 2017 14:27)

  Wij hadden een lekkage in de wc. De oude bewoners hadden dit voor ons verzwegen. Dit bleek later via de voorraadkast duidelijk gemaakt. Wij hadden een natte plek op de grond in de kast. Later kwam Niek kijken wat er is. Wij moesten de wc bak in de gaten houden of hij zichzelf weer bijvult wanneer wij niet naar de wc zijn geweest. En ja hoor, binnen een uur deed hij zichzelf bijvullen. Daarna deed Niek de kraan van de wc bak dichtdraaien en gingen wij kijken hoeveel hij zakt in 1 dag. Dit was extreem veel , na schatting van ons was dat bijna 5cm waterverlies. Nou wisten wij ook gelijk waar de lekkage vandaan kwam, uit de wc bak. Helaas moest de hele wc gesloopt worden. Maar dankzij Niek zit er weer een mooie nieuwe, onze eigen smaak wc in.
  Bedankt Niek!

 • #2

  R l . deVos (zondag, 25 november 2018 16:34)

  Nu 3 jaar geleden heeft Niek bij ons de dakkapel geplaatst dit tot grote tevredenheid!
  De mooiste van de wijk en naar alle tevredenheid voor de afgesproken prijs en binnen de afgesproken tijd. hij mag nu 3 jaar later het hele dak van mijn zoon vervangen voor een nieuw dak met pannen Niek dankjewel voor de geweldige tijd kwaliteit, service en gezelligheid.